sâmbătă, 16 februarie 2013

Tippi Degré,Spune NU somnolentei de dimineata sfaturi medicale si altele.



Spune NU mahmurelii de dimineata: 6 Metode ca sa o inlaturi rapid
Discutam, in acest articol, despre mahmureala cauzata de insuficienta somnului si/sau de inertia in adaptarea la starea de veghe (si nu despre cea determinata/amplificata de alcool).
Daca dimineata iti este greu sa iti “intri in ritm”, iata cele mai eficiente trucuri care te vor ajuta:
1) Consumi cafea? Dimineata serveste-o cu lamaie, rece! Adauga si putin zahar sau miere de salcam.

2) Nu esti bautor de cafea, sau pur si simplu cauti ceva mai bun decat cafeaua? Ceaiul de rozmarin este alternativa mai eficienta si mai sanatoasa la populara bautura cofeinizata. Il poti consuma neindulcit daca tolerezi gustul sau amar si usor astringent, sau cu miere de salcam/cu putin zahar.

3) Solutia bauturilor energizante nu este potrivita pentru tine? Iti poti alunga mahmureala printr-un automasaj la nivelul gatului, pe partile laterale. Insista cu presiune pe parcursul miscarii ascendente a mainilor, iar pe miscarea de coborare slabeste presiunea. Un minut de masaj va fi suficient.

4) O alta varianta care exclude energizantele este practicarea cu ferestrele larg deschise a unui scurt exercitiu de respiratie. Acesta presupune expiratia usor fortata si rapida, urmata de inspiratia profunda si lenta. Repeta secventa de cateva (7-10) ori.

5) Poti scapa de senzatia de oboseala, sau cel putin o poti diminua semnificativ si cu ajutorul alimentelor consumate la micul dejun. Pentru aceasta, nu ai decat sa incluzi in masa de dimineata kiwi, portocale si/sau ardei (daca alegi fructe, este bine sa incepi masa cu ele).

6) Esti o fire activa? Fa cateva exercitii de stretching (la sol) care sa includa si ridicarea picioarelor deasupra nivelului capului. Ai grija sa nu fortezi, deoarece imediat dupa somn tendoanele si articulatiile sunt mai sensibile.
Liviu Deculescu





Denisa,  30 Ianuarie 2013 
Aceasta femeie a gasit elixirul tineretii.
Va suna cunoscut numele Vaughn? Daca nu… va dau un indiciu: actor celebru de la Hollywood. Da, este vorba despre Vince Vaughn. Dar nu despre el vorbim de data aceasta, ci despre mama lui fabuloasa.
Shea Vaughn are 72 de ani si este mai frumoasa ca niciodata. Aceasta este cunoscuta la Hollywood nu datorita faptului ca este mama celebrului actor, ci pentru stilul ei de viata sanatos si exercitiile de fitness pe care le practica. Aceasta a lansat mai multe carti despre alimentatie, diete, dar si despre sport si este un instructor de fitness destul de apreciat in randul vedetelor.
Care este secretul ei?

Foto: Captura Video.Answers
Exercitiile fizice. Shea se antreneaza foarte mult, avand programe combinate de miscari Yoga, Pilates, Tai Chi, arte sau dans.Si asta nu e tot: potrivit ei, este nevoie de cele cinci principii ale vietii pentru a te mentine tanar si sanatos, informeaza SixWise. Care sunt acestea?
1. Angajamentul – promisiunea de a face ceva, fie ca este vorba despre exercitiile fizice, despre sanatatea ta sau despre schimbarea locului de munca;
2. Perseverenta – trebuie sa incerci. Tine minte: daca incerci, vei reusi;
3. Controlul – trebuie sa fii sigura pe tine si sa realizezi ca esti responsabila de fiecare lucru pe care il faci;
4. Integritatea – nu examineaza rezultatul, ci efortul depus. Trebuie sa dai ce ai mai bun pentru a reusi;
5. Dragostea – iubire, respect pentru tine, dar si pentru cei care te inconjoara.
Foto prima pagina: Shutterstock.com

 Luati doar ce este bun  si nu mergeti pe varianat lumi acestea.


http://adevaruldespredaci.ro/b-p-hasdeu-perit-au-dacii/


http://adevaruldespredaci.ro/studiul-de-paleogenetica-care-a-bulversat-romania-nu-suntem-urmasii-romei-detalii-complete-text-si-video/
























No, this is not the kid from the Jungle Book movie. This is Tippi Degré, the girl who grew up in the African wild and managed to not get eaten. “I don’t have friends here. Because I never see children. So the animals are my friends”. Born in 1990 to French wild life photographer parents, Alain Degré and Sylvie Robert, Tippi had the kind of childhood we only hear about in legends. Tippi quickly demonstrated the ability to form unusual bonds with the animals of the wild. “She was in the mindset of these animals. She believed the animals were her size and her friends. She was using her imagination to live in these different conditions,” says Tippi’s mother Sylvia. Tippi counted a wide array of wild beasts as her friends, including an elephant, a leopard nicknamed J&B, crocodiles, lion cubs, giraffes, a mongoose, an Ostrich, meerkats, a zebra, a cheetah, a snake, giant bullfrogs and chameleons. One of her closest friends was Abu, the 28 year old African elephant. Tippi’s mother remembers, ”She had no fear. She did not realise she was not the same size as Abu the elephant. She would look into its eyes and speak to him.” Parental ‘Do’s and Don’ts’ aside, I think a lot of us would have loved to have such a profound childhood. There’s something beautifully right and familiar about this girl’s endeavours with all these animals and her connection with nature. (http://www.messynessychic.com/2012/04/06/the-little-french-girl-who-played-with-wild-beasts/)




















 

Niciun comentariu: