duminică, 5 august 2012

Surduc





Lacul Surduc este situat in judetul Timis, in partea de sud-est a muntilor Poiana Rusca, intr-o zona cu potential turistic bogat, la aproximativ 100 de km de Timisoara si la 30 km de Lugoj. Este cel mai mare lac din judetul Timis.Are 3 sau 2,5 Km latime si cu o lungime de 4km ,adancime maxima 17m,aprox 30milioane de m cubi se doreste crestera  la 50 de milioane de m cubi.
cam la 7 -10 m de mal devine adanca apa dar nu brusc.
fund lutos si nisip dar in cantitate extrem de mica,apa este vara placuta sa zicem.
Invadatori,gasim turisti in general din HD,dar si din TM mai putini din alte zone.
ocupatii in zona,in general agrement,inot,plimbari cu barca, jet,hidrobicicleta,pescuitul(crap,firizar,somn...)...
muzica;fiecare cu a lui si data in general la maxim ,deci haos,cum regula bunului simt functioneaza  muzica merge si o buna parte din noapte .
elemente piperate:un individ cu probleme rezultate de la parinti, testa o vuvuzea dint 20 in 20 de minute ,de dimineata pina noaptea tarziu. 
mancare:ce-si aduce omu de acasa,lemnele de foc se taie din padurea rarita si ea ,cine are drujba taie pomu mare si-l ea la cort cu el,desi in mod practic nu are nevoie de atata lemn.
posibilitati de cazare: cort sau vile sau cabanute.
in zona vile cabanute situatia este ceva mai linistita,dar malul este ceva mai abrupt  in unele locuri.Plus daca nu ai pe nimeni cu loc sau vila platesti.
Curatenie:fata de alte locuri este ceva mai curat dar mai vezi cate o mizerie uitat nestransa din partea celor lipsiti de cultura si civilizatie. 
Concluzie: ziua este frumos in toate locurile de pe lac, seara  este recomandat in zona cabanute,vile.daca se doreste evitarea haosului (galagie ,muzica).







 Westin Maui Resort & Spa - Hawaii






Responding to the owner’s need for space to house visiting friends and family, the Rolling Huts are several steps above camping, while remaining low-tech and low-impact in their design. See more at: http://bit.ly/Mi2vEk — Rolling Huts by Olson Kundig Architects 
 
Fotograf: Belu Gheorghe  "Deodată, o suliță de foc străpunge perdeaua de arbori. Porțile zilei se deschid, și, în valuri, curge lumina pe văi. Pământul tresare din somn, vesel și plin de viață, sub calda binecuvântare a soarelui."

(România Pitorească - Al. Vlahuță) 
 Lacu Sf.Ana
"Când vă cuprinde disperarea
Fluierați în gând.

Dacă vă vâjâie furtunile,

Viscole nebune de umplerea golurilor,
Capabile să răstoarne păduri,
Aplecați-vă la pământ
Și ascultați tăcerea
Dinainte de răsucirea lui
În jurul Luminii solare.

Dacă nu vă mai ascultă nimeni

Închideți ochii
Și ascultați-vă
Bătăile inimii.

Tocmai vrea

Îngerul să vă spună ceva."



Cum a fost intalnirea pe nevazute? il intreaba un student pe colegul de camera.
Nasoala! Tipa a aparut intr-un Rolls Royce din 1932.
Pai asta-i o masina foarte scumpa. Ce e rau in asta?
Ea era primul proprietar....
 
 

 
Rugs have the ability to enhance rooms with their unique textures and vivid colors. Whether you choose to convey a bold statement or add character to your space, we hope these eleven area rugs give you inspiration for your home. Of these stylish rugs, which is your favorite?
Rugs have the ability to enhance rooms with their unique textures and vivid colors. Whether you choose to convey a bold statement or add character to your space, we hope these eleven area rugs give you inspiration for your home. Of these stylish rugs, which is your favorite? 
http://budgetblonde.designshuffle.com/faves/11-stunning-area-rugs 




Create rooms that are all your own by juxtaposing eclectic chic elements! Unify each space with matching colors, or experiment with your favorite lighting fixtures, wall art, or table decorations for a little variety! Find more inspirations in this lovely collection of eclectic chic spaces: http://ashley-salzmann.designshuffle.com/faves/eclectic-chic
 Works made by Franz Steiner at Blutsbrueder Design
For More Visit Now:http://pinterest.com/FUTURIS

 
 http://www.home-designing.com/2011/07/a-dozen-spots-that-make-us-say-wow
 For You

Niciun comentariu: